Ditt hjem, vår verden

Energi driver oss framover. Det finnes i alt vi gjør, og fyller hver kvadratmeter av hverdagen vår med varme, lys, og ny teknologi. Behovet for smarte energiløsninger er derfor sterkere enn noen gang, både på verdensbasis og i hvert enkelt hjem. Hvis vi skal løse energikrisen, og samtidig nå klimamålene våre, er vi nødt til å tenke nytt. Her kommer Vilda inn.

Vi er en startup fra Bergen som hjelper boligeiere med råd om energitiltak, finansiering og gjennomføring. Vi jobber målrettet for at alle boliger i Norge skal få en lønnsom og effektiv energioppgradering, så du som boligeier kan spare både penger, strøm og klima, uten at det går utover bokomforten.

I dag bor de fleste av oss i gamle hus med energimerke E, F eller G. Dette er boliger som lekker energi, med stort potensial for energioppgraderinger. Vilda utvikler en plattform som gjør det enkelt å komme i gang med gode og klimavennlige energitiltak. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn adressen din på Vilda.no, så henter vi inn offentlig tilgjengelig data, for å estimerere energibehovet til din bolig. Vi sender deg også en energianalyse helt gratis, så du får en full oversikt før du går i gang.

Hvor mye vil det koste å oppgradere? Hvilke tiltak er smart for min bolig? Hvor mye energi og penger vil jeg spare? Svaret får du med Vilda. Vi hjelper deg på veien mot lavere strømregninger, lavere forbruk, laver fotavtrykk, og et mer behagelig inneklima. En vinn vinn situasjon, for deg, og for planeten. 

Vilda har idag samarbeid med Sparebanken Vest, der vi jobber for grønne boliglån, så det skal være fordelaktig for deg som boligeier å oppgradere til et energieffektivt hjem. I fremtiden vil også kunne tilby deg hjelp med hele prosessen, fra energirådgivning til montering.

Vilda er stolte av å være en del av DNB Nxt Accelerator 2021 og årets nykommer på Proptech Innovation Conference 2022.
Hjemmet er kanskje det kjæreste vi har. Vilda hjelper deg å spare penger og strøm med smarte grep i boligen din.

Sjekk boligen din

Se hvilke grep du kan gjøre og hvor mye du kan spare

Sjekk din bolig

Book videobefaring

Konsulter med vår erfarne energirådgiver, Stian

Book videobefaring

Les hva andre har gjort

Se hvor mye andre sparer med Vilda

Les mer