Book en gratis videobefaring

Vil du få rådgivning om hva du kan gjøre med hjemmet ditt for å spare strøm og penger? Finn en tid som passer deg for en uforpliktende prat med en av våre energirådgivere. Sammen analyserer dere hjemmet ditt, og finner de beste energitiltakene for deg.

Slik fungerer det!

  1. Velg tidspunkt som passer deg

    Er du usikker på hva du kan eller bør gjøre for å få et mer energieffektivt hjem? Start med å velge et passende tidspunkt for å snakke med vår erfarne energirådgiver for å få gode råd - gratis.

  2. Videosamtale med erfaren energirådgiver

    Vi tar en gjennomgang av boligen din og vurderer muligheter sammen. Vi vil gjøre både en utvendig og innvendig kartlegging, og gå gjennom aktuelle tiltak. Sammen finner vi gode løsninger for ditt hjem. Du vil motta en SMS med lenke til videomøte en halvtime før vi starter. Før befaringen er det lurt å sjekke årlig energiforbruk.

  3. Motta uforpliktende tilbud på mail

    Etter befaringen er utført vil du motta et uforpliktende tilbud på mail. Dersom du gjør oppgraderinger som vil redusere energiforbruket vesentlig, vil vi også kunne hjelpe deg med å få en rask vurdering for grønt lån hos vår samarbeidspartner DNB.